Friday 14 October 2011

Η ΝΕΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ: Φράχτης στη λογική μας



Για άλλη μία φορά οι "Χάρρυ Πότερ'' του ΠΑΣΟΚ έκαναν το θαύμα τους! Και πρέπει να παραδεχτούμε ότι σε "μαγικά", τακτικές και πυροτεχνήματα το ΠΑΣΟΚ ήταν πάντοτε έτη φωτός μπροστά από τους μαθητευόμενους μάγους της Ν।Δ। Ο λόγος για τη νέα ιστορική ''κωλοτούμπα" του ΠΑΣΟΚ σχετικά με το Φράχτη στον 'Εβρο για τον περιορισμό της εισροής λαθρομεταναστών στη Χώρα μας.



Αφού λοιπόν η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αναγκάστηκε (;) να οδηγήσει τη Ελλάδα στο ΔΝΤ και σήμερα να παίρνει δυσβάστακτα μέτρα κατά των πολιτών, και βλέποντας τη λαική βάση του πάλαι ποτέ "σοσιαλιστικού κινήματος" να διαλύεται σαν κινούμενη άμμος, σκέφτηκε να στραφεί προς το θέμα της λαθρομετανάστευσης προσπαθόντας να ελκύσει το δεξιό ακροατήριο αλλά και να πείσει τους αγανακτησμένους ψηφοφόρους του ότι ενδιαφέρεται για τα προβλήματα της κοινωνίας.
Το ΠΑΣΟΚ ανακάλυψε το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης ένα πρωινό του Ιανουαρίου του 2010! Είναι τόσο αστείο όσο και τραγικό.. Για να πιστέψει κάποιος ότι το ΠΑΣΟΚ ανησυχεί σοβαρά για το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης πρέπει να είναι εξωγίηνος, τουρίστας ή ηλίθιος.. Προφανώς η Κυβέρνηση μας περνάει για το τρίτο.. Επηδή κάποιοι όμως δεν είμαστε τίποτα από τα τρεία, δεν "τσιμπάμε" με τα επικοινωνιακά τεχνάσματα του ΠΑΣΟΚ. Γνωρίζουμε καλά ότι οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ μαζί με αυτές της ΝΔ ήταν αυτοί που γέμισαν τη Χώρα με εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες τα τελευταία είκοσι χρόνια.
Μήπως κυβερνούσα εγώ όλα αυτά τα χρόνια κύριοι του ΠΑΣΟΚ; Εσείς δεν διαλύσατε τα σύνορα της Χώρας κάνοντας την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι; Εσείς δεν μετρέψατε τη Χώρα σε ένα απέραντο κέντρο υποδοχής και διαμονής λαθρομεταναστών; Εσείς δεν ευθύνεσθε για την γκετοποίηση και την υποβάθμιση του κέντρου της Αθήνας αλλά και άλλων περιοχών; Για την ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας; Για την αύξηση της ανεργίας των Ελλήνων; Για το παρεμπόριο των λαθρομεταναστών που στερεί 4 δισ. ευρώ ΦΠΑ από το κράτος και βάζει λουκέτα στα μαγαζιά των Ελλήνων; Για την ανεξέλεγκτη εξαγωγή μεροκαμάτων στο Πακιστάν και το Αφγανιστάν; Για τα 150 εκατομμύρια ευρώ που στοιχίζει ετησίως η περίθαλψη των λαθρομεταναστών; Ποιόν προσπαθείτε να πείσετε και σε ποιόν μιλάτε για "μείζον εθνικό ζήτημα"; Δεν είσθε εσείς οι ευαίσθητοι και "ανθρωπιστές" που αποκαλούσατε "ρατσιστή" και "ακροδεξιό" όποιον τολμούσε να μιλήσει μέχρι χθες κατά της λαθρομετανάστευσης; 'Οταν εμείς μιλούσαμε τόσα χρόνια για εθνικό κίνδυνο είμασταν ακροδεξιοί, ενώ τώρα που μιλάτε εσείς για εθνικό κίνδυνο είσθε σοσιαλιστές;
Επιτέλους, η κοροιδία έχει και όρια! Βέβαια, πως μπορεί να έχει όρια κάποιος που το Σάββατο λέει "λεφτά υπάρχουν" και τη Δευτέρα "είμαστε Τιτανικός που βουλιάζει"...
Για όλους εμάς που χτυπούσαμε εδώ και χρόνια το καμπανάκι του κινδύνου για τους λαθρομετάναστες είναι γνωστό ότι το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο δεν συμμερίστηκε ποτέ τις αγωνίες μας αλλά υπήρξε και το αγαπημένο κόμμα των λαθρομεταναστών! Και μπορεί η Κυβέρνηση να κατάφερε να πείσει κάποιους από τους ψηφοφόρους της αλλά όχι εμένα και κάποιους άλλους που μόλις πέρυσι τέτοια εποχή μαζεύαμε υπογραφές για να σταματήσουμε το αισχρό νομοσχέδιο του υπουργού εσωτερικών που έδινε την ελληνική ιθαγένεια και το δικαίωμα ψήφου σε εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες τους οποίους σήμερα το ΠΑΣΟΚ θεωρεί "εθνικό κύνδινο"... 'Ηταν τότε που ο κ.Ραγκούσης ξεφτιλιζόταν στις αλβανικές εφημερίδες παρακαλόντας(!) τους Αλβανούς να γίνουν.. 'Ελληνες!! Το ΠΑΣΟΚ τότε, με αντιδημοκρατικές μεθόδους (όπως συνηθίζει) πέρασε το εθνοκτόνο νομοσχέδιο και σήμερα μοιράζει ανεξέλεγχτα την ελληνική ιθαγένεια σε όλους αυτούς που παραβιάζουν τα σύνορα και τους νόμους της Ελλάδας. Αυτό το ΠΑΣΟΚ σήμερα ανησυχεί ξαφνικά για την απειλή της λαθρομετανάστευσης; To κόμμα που ευαγγελίζεται την "ανοιχτή κοινωνία" και την πολυπολιτισμικότητα; Αυτό το ΠΑΣΟΚ που θέλει να ανεγείρει στο Βοτανικό το μεγαλύτερο Ισλαμικό κέντρο του κόσμου; Αυτό το ΠΑΣΟΚ που επέτρεψε πριν από λίγο καιρό τη δημόσια προσευχή χιλιάδων μουσουλμάνων μπροστά στην Ακαδημία Αθηνών;
Τώρα, όσο για τις όψιμες ανησυχίες της Ν.Δ., θα τους θυμίσω μόνο τι έλεγε ο αρμόδιος υπουργός Προκόπης Παυλόπουλος πριν 3 χρόνια που η Ν.Δ ήταν στην εξουσία: "Ευχαριστούμε τους μετανάστες που έρχονται στην Ελλάδα" (11/5/2007 - κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha).
H δημιουργία φράχτη στον 'Εβρο είναι μία κίνηση προς τη σωστή κατεύθηνση. Σε καμία περίπτωση όμως δεν λύνει και δεν περιορίζει σημαντικά το πρόβλημα. Στην πραγματικότητα το πρόβλημα δεν βρίσκετε πλέον στα σύνορα αλλά είναι εδώ, στις πόλεις, τα χωριά τις γειτονιές μας. Η κοιωνία δεν αντέχει άλλο. Η Κυβέρνηση υποχρεούτε να εγκαταλείψει οριστικά τα αριστερίστικα σύνδρομα του ψευτοπροοδευτισμού και του δήθεν αντιρατσισμού και να απαλλάξει ΤΩΡΑ τη Χώρα, την κοινωνία, την εθνική οικονομία απ' το δυσβάστακτο βάρος των λαθρομεταναστών. 'Ολα τα άλλα είναι απλώς, φράχτης στη λογική και τη νοημοσύνη μας.

No comments:

Post a Comment