Sunday 30 October 2011

ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΩΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ



του Διαμαντή Καρασούλα






Tόσο ο Γιώργος Παπανδρέου όσο και ο Αντώνης Σαμαράς τονίζουν συχνά ότι η μεγάλη αυτή κρίση που διανύει η Ελλάδα μπορεί να αποτελέσει ευκαιρία για μία πραγματική αλλαγή σ’αυτό τον τόπο. Συμφωνώ απόλυτα μαζί τους. Αυτή η πρωτοφανής και ιδιαιτέρως επώδυνη κρίση μπορεί να γίνει ευκαιρία πραγματικής αναγέννησης της χώρας। Αναγέννηση με ποιούς όμως; Με αυτούς που την διέλυσαν; Με αυτούς που την οδήγησαν στον διεθνή εξεφτελισμό και την απαξίωση; Με αυτούς που λεηλάτησαν τον δημόσιο πλούτο και τον ιδρώτα του ελληνικού λαού; Αυτοί θα“αναγεννήσουν” τον τόπο; Ασφαλώς όχι. Τα δύο κόμματα εξουσίας πήραν την Ελλάδα όρθια και υπερήφανη και αντί να την ανεβάσουν ψηλότερα την καθύλωσαν στην επιθανάτια κλίνη με ορό και οξυγόνο καλώντας μας τώρα να πλήρώσουμε ακριβά την αιμοδοσία απ’ το ΔΝΤ… Είναι δυνατόν να εμπιστευτούμε τη σωτηρία της Πατρίδας μας σε αυτούς που την κατέστησαν ετοιμοθάνατη;



Το τελευταίο χαρτί του δικομματισμού
Αυτή τη στιγμή το δικομματικό σύστημα της διαφθοράς παίζει το τελευταίο του χαρτί με τις εξεταστικές επιτροπές οδηγώντας στο περιθώριο ή και στη φυλακή πολιτικά πτώματα προκειμένου να “καθαρθεί” στα μάτια του ελληνικού λαού.Οι δύο αρχηγοί των μεγάλων κομμάτων προσπαθούν να εμφανισθούν ως οι άφθαρτοι του πολιτικού συστήματος και προστάτες της καθάρσεώς του.Στην πραγματικότητα όμως όχι μόνο άφθαρτοι δεν είναι αλλά συμετέιχαν ενεργά στην πολιτική ζωή του τόπου τα τελευταία είκοσι χρόνια κατέχοντας μάλιστα κορυφαίες υπουργικές θέσεις.Επομένως δεν είναι οι σωτήρες αλλά αναπόσπαστο κομμάτι του σάπιου συστήματος που οδήγησε τη Χώρα στην οικονομική και αξιακή πτώχευση.Καθημερινά γίνεται κατανοητό σε όλο και περισσότερους ότι η ιστορική ευθύνη για την σωτηρία του τόπου ανήκει σε εμάς. Τους Πατριώτες. Σε εμάς που εκφραζόμεθα και εκπροσωπούμεθα από Πατριωτικό Κίνημα του Λαικού Ορθόδοξου Συναγερμού. Σε όλους εμάς που δώσαμε τις μεγάλες μάχες για την Πατρίδα στο διάβα της ιστορίας. Είμαστε εμείς, οι έλληνες πατριώτες που πολεμήσαμε τον γερμανοιταλικό φασισμό. Εμείς που αντισταθήκαμε στον εγχώριο στρατό του Στάλιν και κρατήσαμε όρθια την Ελλάδα. Εμείς που χτίσαμε λίγο λίγο τη σύγχρονη Ελλάδα με τις Ιδέες, τον αγώνα, τον ιδρώτα μας και με μόνο κίνητρο τον πατριωτισμό μας.



Ο ΛΑ.Ο.Σ έδωσε φωνή στους Πατριώτες
Είμαστε εμείς που τόσα χρόνια στεκόμασταν ήσυχοι στη γωνία μας και παρακολουθούσαμε “σοσιαλιστές” και “φιλελεύθερους” να γκρεμίζουν όσα χτίσαμε με πόνο και ιδρώτα. Να λεηλατούν να Πατρίδα, να υποθηκεύουν το μέλλον της, να ξεπουλάνε με υπογραφές όσα εμείς κατακτήσαμε με αίμα. Τώρα πια δεν είμαστε στη γωνία. Είμαστε δυναμικά παρόντες στην κεντρική πολιτική σκηνή. Είμαστε το ισχυρό ανάχωμα απέναντι στις ανθελληνικές πολιτικές που προωθούν δικομματισμός και Αριστερά. Είμαστε εδώ και διεκδικούμε για την Πατρίδα όλα όσα της στέρησαν οι πράσινοι και γαλάζιοι κατεδαφιστές κάθε εθνικού οράματος. Είμαστε αυτοί που είπαμε το μεγάλο “ΟΧΙ” στο Σχέδιο Ανάν, στην παράδοση του ιερού ονόματος της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, στην ισλαμοποίηση της Ελλάδος απ’ το λαθρονομοσχέδιο του ΠΑΣΟΚ, στην είσοδο της Τουρκίας και της Αλβανίας (άνευ όρων) στην Ευρώπη, στην παραχάραξη της Ιστορίας απ’ την ομάδα της κ.Γιαννάκου και προσφάτως της κ.Δραγώνα. Μιλήσαμε όταν οι άλλοι σιωπούσαν. Αντισταθήκαμε όταν οι άλλοι ξεπουλούσαν.



Δύναμη Ευθύνης αλλά και Δύναμη Ανατροπής
Στις δύσκολες ημέρες που παιρνάει η Πατρίδα μας, ο ΛΑ.Ο.Σ έκανε τη μεγάλη υπέρβαση αγνοώντας κάθε πολιτικό κόστος και αποδυκνείοντας περίτρανα πως αποτελεί τη μοναδική δύναμη ευθύνης του πολιτικού συστήματος. Είπε το δύσκολο και μεγάλο ”ΝΑΙ” προκειμένου να σωθεί η Πατρίδα από την καταστροφή στην οποία την οδήγησαν τα εγκλήματα του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. και όχι του ΛΑ.Ο.Σ. Είμαστε Δύναμη Ευθύμης αλλά δεν παύουμε ποτέ να είμαστε αυτό που δημιούργησε η εθνική αναγκαιότητα της 14ης Σεπτεμβρίου του 2000: Δύναμη Ανατροπής. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο τη Χώρα να βγεί από την κρίση αλλά πάνω απ’ όλα είμαστε εδώ για να ανατρέψουμε το σάπιο κατεστημένο που ριμάζει και ξεπουλάει την Πατρίδα. Το σύνθημα που οδηγεί τη δράση, τη συνείδηση και την ίδια τη ζωή μας είναι ”ΡHΞΗ και ΑΝΑΤΡΟΠΗ”! Κι αυτή η Ανατροπή δεν είναι μακρυά.‘Εχει έρθει η ώρα να αναλάβουμε την ευθύνη της διακυβέρνησης του τόπου. Κι αυτό θα γίνει πραγματικότητα όσο κι αν το απεύχονται και το πολεμούν τα όργανα του κατεστημένου. Είμαστε οι μόνοι άξιοι, οι μόνοι ικανοί, οι μόνοι καθαροί για να βγάλουμε την Πατρίδα από την ανυπαρξία και το τέλμα. ‘Εχει έρθει η ώρα να κάνουμε κατανοητό στο Λαό πως το Πατριωτικό Κίνημα δεν είναι άλλη μια φωνή διαμαρτυρίας αλλά η μόνη ελπίδα για το αύριο της Χώρας. Να πούμε ξεκάθαρα στους Έλληνες πως είμαστε εδώ για να αναλάβουμε την ιστορική ευθύνη να αλλάξουμε την Ελλάδα. Να απαλλάξουμε τον τόπο απ’ τους εξουσιαστές και τους δυνάστες. ‘Η τώρα ή ποτέ. Ο ΛΑ.Ο.Σ δεν φιλοδοξεί να γίνει το ΚΚΕ της Δεξιάς αλλά η Πατριωτική πρόταση εξουσίας που έχει τις ιδέες και τις λύσεις για να πραγματώσει την αληθινή ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ της Ελλάδας.

No comments:

Post a Comment