Monday 23 January 2012

Η Νεολαία ΛΑ.Ο.Σ Ηλείας έκοψε την Πίτα της!






Μέσα σε μία ζεστή ατμόσφαιρα στην Αίθουσα της Λέσχης Φιλίας στην Γαστούνη έκοψε το απόγευμα του Σαββάτου την παραδοσιακή Βασιλόπιτα της, η Νεολαία του ΛΑ।Ο.Σ Ηλείας παρουσία του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του Κόμματος κ.Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου και με την συμμετοχή δεκάδων φίλων και μελών του Λαικού Ορθοδόξου Συναγερμού.


Τους προσκεκλημένους χαιρέτισε ο Πρόεδρος της ΝΕ.Ο.Σ. Ηλείας κ.Διαμαντής Καρασούλας, ο οποίος αναφέρθηκε στις δράσεις που ανέπτυξε επιτυχώς η ΝΕ.Ο.Σ Ηλείας το χρόνο που πέρασε λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι υπερηφάνος που η Νεολαία του ΛΑ.Ο.Σ στο Νομό έχει μεγαλύτερη δραστηριότητα και παρουσία κι απ' τις νεολαίες των "μεγάλων" κομμάτων. Ο Διαμαντής Καρασούλας μίλησε για τους στόχους της Νεολαίας του ΛΑ.Ο.Σ για τη νέα χρονιά και κάλεσε τις νέες και τους νέους τις Ηλείας να συστρατευθούν στην μεγάλη αυτή προσπάθεια που δεν αναζητά ψηφοφόρους αλλά αγωνιστές.
Στη συνέχεια ακολούθησε ομιλία του Βουλευτή Αχαίας κ.Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τον καθοριστικό ρόλο που διαδραματίζει πλέον ο ΛΑ.Ο.Σ στις πολιτικές εξελήξεις, για το ουσιαστικό έργο που παράγουν τα Κυβερνητικά στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ αλλά και για τις πολύ κρίσιμες ώρες που περνάει η Χώρα. Ο κ.Χρυσανθακόπουλος έκανε λόγο για την αναγκαιότητα να μείνει όρθια η Ελλάδα και να μην οδηγηθεί στη χρεοκοπία, σκοπός που καθορίζει και την όλη πολιτική στάση του ΛΑ.Ο.Σ και του Γιώργου Καρατζαφέρη μέχρι σήμερα.
Την Πίτα της ΝΕ.Ο.Σ ευλόγησε ο Πατήρ Ηλίας Κουμπαρούλης ο οποίος ευχήθηκε ό,τι καλύτερο στη Νεολαία του ΛΑ.Ο.Σ., ενώ χαιρετισμό στην Εκδήλωση απηύθυναν η Περιφερειακή Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας κ.Γεωργία Ντάτσικα, ο Αντιπρόεδρος της Ν.Ε. Ηλείας και Πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ κ.Κωνσταντίνος Κουτσουβέλης και ο Πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ. κ .Πάνος Αβραμόπουλος.

No comments:

Post a Comment